Kleurrijk drukwerk

Van brochures en leaflets, boeken, kaarten en briefpapier tot uitnodigingen en jaarverslagen. Voor offset drukwerk en digitaal drukwerk ben je bij Cabri GrafiMedia aan het juiste adres. Ook de vormgeving verzorgen wij graag. Onze ervaren en hartstochtelijke medewerkers kennen alle fijne kneepjes van het vak en zetten graag een stapje extra. Deze menselijke drive in combinatie met de hoogwaardige drukpersen zorgen voor een resultaat waar we trots op zijn. En onze opdrachtgevers ook. Cabri drukt in offset en digitaal. Uiteraard staan we voor hoge kwaliteit, zowel in offset als in digitaal drukwerk.

Advies

Zoveel verschillende papiersoorten, zoveel verschillende technieken. Voor onze vakmensen zijn er geen geheimen als het om grafimedia gaat, Cabri weet wat mogelijk is! Wij geven je graag persoonlijk advies over papiersoorten, materialen, uitstraling en afwerking. De koffie staat klaar!

Drukwerk

Drukwerk is belangrijk voor jouw organisatie. We benoemen hier graag even de verschillen tussen (offset) drukwerk en (digitaal) print.

Bij digitaal drukken zijn de kosten voor het opstarten heel laag, waardoor dit dus vooral interessant is voor kleinere oplages. Voor grotere oplages is bij offset drukken de prijs per exemplaar lager en blijft dit dus de meest geschikte techniek. Uiteraard zijn er ook verschillen te zien als het gaat over de perfecte drukkwaliteit. Door de ontwikkeling die digitaal drukken de laatste jaren doormaakte, kunnen wij kwalitatief uitstekend drukwerk leveren, zowel op print als digitaal.

Offset Druk

Topkwaliteit drukwerk geeft je merk een professionele uitstraling. Cabri GrafiMedia staat garant voor maatwerk en persoonlijk contact. De juiste keuze wanneer kwaliteit voorop staat. Cabri is een modern en kostenbewust bedrijf met korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht. Ons drukwerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen, waardoor wij het mooiste drukwerk produceren, volledig volgens jouw wensen. Bij Cabri GrafiMedia kun je terecht voor al het denkbare drukwerk en maatwerk.

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Wij komen graag in contact

Stel uw vragen aan Cabri GrafiMedia

Digitaal druk

Voor drukwerk in kleinere oplagen hebben wij digitale pers en laserprinters. Cabri GrafiMedia levert printwerk met de kwaliteit van drukwerk, maar met de pluspunten van digitaal drukwerk: snel, in de hoogst mogelijke resolutie, elke afdruk uniek. Cabri print op elk formaat. Onze digitale afdeling behoort tot de top van Nederland en staat garant voor topkwaliteit in alle kleuren. Met onze software en machines kunnen we elke afdruk uniek maken. Van een eenvoudige brief tot een full-colour folder.

Of speciale afwerkingen als gloss finish en 3D-inkt. Om jouw producten of diensten onder aandacht te brengen zijn er veel uitvoeringen mogelijk… het kan allemaal bij Cabri GrafiMedia. Ons team denkt graag met je mee!

Direct Mailing (DM)

Een mooie en doeltreffende manier om bij jouw publiek op te vallen, is Direct Mail (DM). Het is nog altijd heel effectief om je doelgroep persoonlijk per post te bereiken. Je bepaalt zelf het formaat, de vorm, de bezorgsnelheid en het ideale bezorgmoment. Door een direct mail-campagne crossmediaal in te richten, wordt de effectiviteit nog hoger. De combinatie van print, internet, social media en e-mail vergroot de kans dat de boodschap de doelgroep bereikt.

Crossmedia-marketing kun je voor diverse doeleinden inzetten, zoals een publiciteitscampagne of een verkoopactie. De resultaten zijn direct meetbaar, waardoor de effectiviteit van jouw campagne zichtbaar wordt en waar nodig bijgestuurd kan worden.

Even een mailing eruit doen?

Heeft u nagedacht over:

Een goed NAW bestand?
Gramsgewicht van brief en envelop?
De juiste verhouding beeld en tekst?
Een ‘blauwe’ handtekening?

Cabri heeft veel ervaring met mailingen en staat je graag bij zodat jouw mailing altijd zijn doel bereikt.