Cabri GrafiMedia

Jouw verhaal, boodschap, merk en producten verdienen het om optimaal zichtbaar te zijn. Bij Cabri GrafiMedia ben je hiervan verzekerd. We leveren je hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Vanzelfsprekend met behulp van moderne machines, maar misschien nog belangrijker, dankzij de samenwerking met deskundige en enthousiaste vakmensen. Collega’s en partners die goed luisteren en al hun kennis en ervaring aanwenden om jou de beste oplossing te bieden!

Cabri GrafiMedia weet hoe jouw verwachting kan worden overtroffen. Van ontwerp en DTP, handelsdrukwerk, mailingen tot aparte producties (specials). Wij hebben alle disciplines in huis en gaan geen uitdaging uit de weg.
Dit is waarom we tientallen werkvelden (waaronder de foodindustrie, installatie, scheepsbouw e.a.) ondersteunen met communicatieoplossingen en voorzien van bijvoorbeeld etiketten, labels, stickers, mailingen en een diversiteit aan drukwerk. Cabri GrafiMedia levert maatwerk, is flexibel en gaat geen uitdaging uit de weg.

Cabri GrafiMedia werkt intensief samen met van Liere Media. Dankzij deze samenwerking kunt u bij ons terecht voor werkelijk alle soorten drukwerk & print. Van klein- tot grootformaat.

Onze Kracht

Cabri GrafiMedia beschikt over veel grafische kennis en staat altijd klaar voor het geven van deskundig advies. De persoonlijke aandacht en vakkennis in combinatie met het veelzijdige machinepark maakt dat je altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit, een stipte levering, een korte levertijd en concurrerende prijzen. Of het nu gaat om een handelsdrukwerk, ontwerpen, huisstijlen, reclamedrukwerk, verpakking, folders of brochures, we verzorgen het graag en goed. Ook voor speciale bewerkingen als stansen, rillen, perforeren, prägen, lamineren, lakken, of het aanbrengen van unieke codes ben je op het juiste adres.

Wij luisteren goed naar jouw vraag, denken uitvoerig met je mee en vertalen jouw wensen in onderscheidend drukwerk.