Specials

Naast al het denkbare print- en drukwerk, biedt Cabri nog een aantal specials die je niet in elke drukkerij vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van op maat gemaakte presentatiemappen en offertemappen, 3D-inkt (reliëfinkt), of een Easy Respons kaart?
Maak kennis met onze specials.

Altijd een mooie presentatie van jouw documenten en verslagen met

op maat gemaakte presentatie- en offertemappen

Het laten bedrukken van presentatiemappen of offertemappen is een opvallende en professionele manier van presenteren. De presentatiemappen zijn ideaal voor het insteken van jouw officiële documenten, brochures en leaflets. Een presentatiemap is bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies de uitstraling die bij jou past. De mappen kunnen worden voorzien van verschillende afwerkingen en details. Bijvoorbeeld door een afwerking met mat- of glanslaminaat. Het bedrukken van de mappen kan enkelzijdig en dubbelzijdig.

Producten fraai verpakken en presenteren met

blisterkaarten

Blisterkaarten zijn een uitstekende manier om producten fraai te verpakken en opvallend te presenteren. Jouw product wordt in een bedrukt karton en een doorzichtige transparante blister (folie) omsloten en wordt hierbij optimaal gepresenteerd.

Effectief en efficiënt dankzij

Formulieren met geïntegreerde pas, etiket of sticker

Cabri GrafiMedia kan elke document voorzien van een geïntegreerde pas, sticker of zelfklevend etiket. De pas en de brief kunnen wij voorzien van beeldmateriaal en variabele gegevens, hierbij kun je denken aan NAW- gegevens of nummering. Ideaal bijvoorbeeld bij het bevestigen van een lidmaatschap.

Snelle respons met de

Easy Respons Card (ERC)

Een Easy Response Card (ERC) is een direct mailing én antwoordkaart ineen. Een manier om het je (beoogde) klanten nog makkelijker te maken. Je verstuurt bijvoorbeeld een aanbod en de ontvanger kan direct reageren met dezelfde kaart. Simpel even de adressticker verwijderen waardoor het retouradres verschijnt en de kaart is klaar voor de terugreis. Met deze oplossing biedt Cabri GrafiMedia een bewezen effectief middel.

Hoge attentie waarde met

3D Inkt/ Reliëfinkt

Met reliëfinkt realiseer je een tast- en zichtbare verhoging op het papier. Zo creëer je originele effecten als voelbare contouren van een golfbal op de uitnodiging van een clinic of de druppels op een koud glas drinken. Creatieve mogelijkheden genoeg! Natuurlijk is deze special ook zeer geschikt voor een klassieke uitnodiging, adreskaart, briefhoofd of chique huisstijldrukwerk. De glanzende inkt boven op het papier geeft een luxueus effect, maakt jouw uiting voelbaar en laat zien dat jouw organisatie uniek is.

Net even iets anders dankzij

De afwerking

Je wilt dat mensen je drukwerk openen, bekijken of misschien wel bewaren, daarvoor ben je op zoek naar iets extra’s. Cabri GrafiMedia kan je drukwerk verrijken en zorgen dat deze echt bij de doelgroep binnen komt. Daarvoor gebruiken we verschillende technieken. Een greep uit de verschillende manieren van afwerking: snijden, rillen, hechten, prägen, lamineren, stansen, brocheren en vouwen. De uiteindelijke afwerking is afhankelijk van jouw wensen. Bij Cabri GrafiMedia is alles mogelijk, wij geven graag advies!